مبانی فراگیر گیتار کلاسیک اثر امیر جاویدان

نشر هنر و فرهنگ

از {{model.count}}
دسته : گیتار
تعداد
نوع
ویژگی‌های محصول
  • نویسنده: امیر جاویدان
  • ناشر: هنر و فرهنگ
  • شابک: 9790802616257
  • تعداد صفحه: 420
فروشنده فروشنده: موسیقی عرفان
آماده ارسال ناموجود
500,000 تومان
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

محصولات مرتبط

گیتار از جمله سازهایی است، که در طول تاریخ تکاملی خود دستخوش تغییرات زیادی، چه از حیث ظاهری و صدا دهندگی، و چه از نظر تکنیک‌های نوازندگی شده است.
گیتار در رابطه با شکل ظاهری و صدا دهندگی بر دو نوع تقسیم می‌شود:
۱. الکترونیکی: شامل دو نوع ملودی (Lead Guitar) و باس (Bass Guitar)
۲. آکوستیکی: شامل سیم تماما فلزی و سیم نایلونی و ابریشمی
گیتار آکوستیکی نوع اول با سیم تماما فلزی دارای دسته‌ای باریک‌تر نسبت به نوع دوم می‌باشد و برای به ارتعاش در آوردن سیم‌های آن از مضراب استفاده می‌شود. نوع دوم که سه سیم آن تماما از جنس نایلون و یا روده، و سه سیم دیگر از نخ ابریشم پوشیده با روکش فلزی است، برای به ارتعاش در آوردن سیم‌های آن معمولا از انگشتان دست استفاده می‌شود، و به گیتار کلاسیک معروف است. لذا گیتار کلاسیک به روش نواختن توسط انگشتان دست اطلاق می‌گردد، نه اینکه فقط با آن بتوان موسیقی به سبک کلاسیک را اجرا کرد. در اینجا باید متذکر شد که صدای گیتار کلاسیک به فاصله یک اکتاو پایین‌تر از صدایی است که بر روی خطوط حامل نگارش و اجرا می‌شود.

اساسا اجرای صداهای موسیقی، از نظر زیر ‌و بم بودن، روی گیتار، به دو شکل صورت میگیرد:
۱. کوتاه یا بلند کردن طول سیم‌ها
۲. تغییر ضخامت سیم‌ها
این موجب انگشت‌گذاری‌های مختلف برای ایجاد یک صدای خاص گردید، به همین خاطر یک قطعه با انگشت‌گذاری‌های مختلف در طول دسته گیتار می‌تواند تنظیم و اجرا شود. لذا هنرجویان باید آمادگی خود را به حدی برسانند که به راحتی بتوانند از عهده این مهم برآیند.

کتاب مبانی فراگیری گیتار کلاسیک، که به متد آموزش گیتار کلاسیک می‌پردازد، سعی دارد تا مطالب آورده شده و تمرینات درس‌ها در حدی باشند که هنرجویان بتوانند اطلاعات درستی در راستای تئوری مقدماتی موسیقی و نواختن صحیح گیتار کلاسیک بدست آورند. فصل‌های این کتاب را می‌توان به شش بخش، تئوری مقدماتی موسیقی، روش صحیح نوازندگی در راستای به کارگیری درست ارگانیسم بدن و دست‌ها، برای اجرای نت‌های یک صدایی، نت‌های چند صدایی، تکامل انگشتان دست‌ها، و آشنایی کامل با صداهای واقع بر سراسر دسته گیتار تقسیم نمود. در ابتدا تکامل حرکتی انگشتان دست راست بر روی سیم‌های آزاد مد نظر قرار گرفته است. در مرحله دوم نحوه قرار دادن درست انگشتان دست چپ بر روی دسته گیتار و سپس آشنایی و اجرای صداهای واقع در سر دسته گیتار، که رفته رفته این امر در سراسر دسته گیتار گسترش می‌یابد. در ابتدای هر درس از کتاب مبانی فراگیری گیتار کلاسیک توضیحات لازم برای اجرای تمرینات داده شده است که می‌بایست به آن‌ها توجه کامل داشت.

نکات مهم در ارتباط با کتاب مبانی فراگیری گیتار کلاسیک به شرح زیر می‌باشد:
۱. از سیم‌های گیتار که بیش از حد فرسوده شده‌اند استفاده نشود. این امر باعث می‌شود صدای واقعی نتها شنیده نشوند.
۲. سعی شود کوک گیتار همیشه مناسب با دیاپازون باشد، زیرا باعث می‌شود گوش صدای واقعی نت‌ها را بشناسد.
۳. به مطالب آورده شده در هر درس توجه شود، و کلیه تمرینات به دقت درک و اجرا گردد، و از شروع درس جدید تا زمانی که درس قبلی کاملا فرا گرفته نشده است خودداری شود.
۴. همیشه سعی شود تمرینات به آرامی صورت گیرند.
۵. به تدریج سرعت را افزایش داده، و برنامه روزانه طوری تنظیم شود تا هر روز بتوان آن‌ها را انجام داد، چرا که باعث پیشرفت سریع در امر نوازندگی و شناخت بیشتر موسیقی می‌گردد.

نویسنده
امیر جاویدان
ناشر
هنر و فرهنگ
شابک
9790802616257
تعداد صفحه
420
موضوع
متد آموزش گیتار کلاسیک

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...